Rosenmetoden

Om Rosenmetoden

Ved hjælp af indfølende berøring arbejdes der med forløsning af kroppens ubevidste muskelspændinger og fortrængte følelser.

Det er et kropsarbejde, der skaber plads til det naturlige åndedræt, giver indsigt i kroppens kundskab samt medvirker til at genfinde livsglæde og oversete ressourcer.

En time på briksen opleves som en afstressende stund, hvor du får indblik i sammenhængene mellem din krop og følelser.

Dit eget ønske om at føle sundhed og enkelhed i hverdagen fører via denne metode til en transformerende oplevelse, som skaber forandring i livet, også selv om sessioner kan opleves forskelligt fra gang til gang.

Om Marion Rosen

"Transformation fra den du tror du er til den, du i virkeligheden er"
Marion Rosen

Rosen metoden er udviklet igennem et helt liv af den amerikanske fysioterapeut Marion Rosen (f.1914, d. 18.1.2012). Hendes opdagelser, indsigt og erfaringer har dannet grundlaget for metoden, som har vist forbløffende resultater.

Marion Rosens fortjeneste er hendes store indlevelsesevne og respekt for det enkelte individ samt hendes erkendelse af, at kroppen (det enkelte menneske) selv rummer muligheden for at løse op for spændinger og forvandle ubehag, smerter og sygdom til glæde og livsmod.

Hun var aktiv lige til det sidste og har sammen med en stab af personligt uddannede lærere afholdt foredrag og kurser i over 10 lande, heriblandt Danmark.

Relevante links

Uddannelsen i Danmark: http://rosenmetoden.dk/
Foreningen af danske rosenterapeuter: http://rosenmetoden.org/

Trine 19.02.2018 18:57

Hej
Jeg har prøvet virkelig mange ting, men har stadig spændinger. Har læst om denne metode og er nysgerrig. Har du tider på onsdag? Mvh Trinr

| Svar

Nyeste kommentarer

13.06 | 06:12

hej Kirsten
jeg har prøvet BB hos lisa Sofia.Lisa har ikke tid pt.jeg har brug for BB i kbh fremover kunne du tilbyde en prøve behandling og har du tid tirsdag

10.07 | 18:00

Hej jeg har ondt i min venstre skulder og har haft det i ca 4 år, har prøvet fysio- og kiopraktor, og træning, men uden held. Er blevet anbefalet at prøve her.

14.03 | 17:05

Måske du vil slette mig igen, da jeg skrev min adresse og mobil nummer
Mange hilsener fra
Susan Bjørn Månsson

19.02 | 18:57

Hej
Jeg har prøvet virkelig mange ting, men har stadig spændinger. Har læst om denne metode og er nysgerrig. Har du tider på onsdag? Mvh Trinr