BevidsthedsBerøring

Hvad er BevidsthedsBerøring?

BevidsthedsBerøring er en terapi, som stimulerer sanser, nerver, hjernecentre og kroppens hormonsystem. BevidsthedsBerøring stimulerer sammenhængene mellem bevidsthed, energi og krop - herunder følelser, tanker og højere bevidsthed.

Bag ved alt skabt er der bevidsthed og energi. Ved at arbejde bevidst med berøring af kroppen  dannes der bro mellem skaberkraft og det skabte, dvs. mellem bevidsthed, følelser, formkraft og fysik.

Der tages udgangspunkt i kroppens udtryk og konstitution, åndedrættet, berøringens kvalitet og dermed mødet imellem klient og behandler både bevidsthedsmsæssigt, følelsesmæssigt og fysisk.

BB - BevidsthedsBerøring - Biologi Bevidsthed Berøring


BevidsthedsBerøring er udviklet af Bjørn Herold Olsen - fra 1996-2010 sammen med hustruen Dorrit Langsted Olsen leder af Dansk Kursus og Uddannelsescenter, som har uddannet langt over 100 rosenterapeuter. Metoden tager afsæt i bl.a. Rosenmetoden.

Hvordan arbejdes der i BevidsthedsBerøring?

Bag vores krop - bag vores bevidsthed - bag vores åndedræt - ligger en skaberkraft i flere lag, som hjælper os frem til vores fulde potentiale, vores dybeste længsel og vores indre viden.


BevidsthedsBerøring er et psykoterapeutisk kropsarbejde, som inkluderer afspænding og regulering af kroppens celler, muskler, bindevæv og skeletstruktur.

Kroppens dybere lag kan opblødes og ændre struktur, få mere gennemstrømning og få en ny grundtone.

Der arbejdes med forskellige former for berøring lige fra det lette og sanselige til det dybe, regulerende og formgivende arbejde.

Der arbejdes med hjertelighed, energistimulering og bevidsthed, og der fokuseres på kropsoplevelse, følelser, indre forståelse og transformation.

BevidsthedsBerøring arbejder også med spiritualitet, seksualitet og kreativitet som væsentlige dele af den menneskelige natur og ser på det hele menneske både fysisk, følelsesmæssigt og bevidsthedsmæssigt.

Rana 10.07.2019 18:00

Hej jeg har ondt i min venstre skulder og har haft det i ca 4 år, har prøvet fysio- og kiopraktor, og træning, men uden held. Er blevet anbefalet at prøve her.

Alicja Fenigsen 29.07.2012 08:12

hvor kan man finde denne terapi i København?

Kirsten 08.08.2012 10:39

Min adresse er Nystedvej 28, 2.tv., Valby - som jo er rigtig tæt på København

| Svar

Nyeste kommentarer

13.06 | 06:12

hej Kirsten
jeg har prøvet BB hos lisa Sofia.Lisa har ikke tid pt.jeg har brug for BB i kbh fremover kunne du tilbyde en prøve behandling og har du tid tirsdag

10.07 | 18:00

Hej jeg har ondt i min venstre skulder og har haft det i ca 4 år, har prøvet fysio- og kiopraktor, og træning, men uden held. Er blevet anbefalet at prøve her.

14.03 | 17:05

Måske du vil slette mig igen, da jeg skrev min adresse og mobil nummer
Mange hilsener fra
Susan Bjørn Månsson

19.02 | 18:57

Hej
Jeg har prøvet virkelig mange ting, men har stadig spændinger. Har læst om denne metode og er nysgerrig. Har du tider på onsdag? Mvh Trinr