Mit eget første møde med BevidsthedsBerøring

Og himlen åbnede sig…

I forgårs åbnede Himlen sig for mig – landede Himlen på Jorden – landede Himlen i mig – dryssede stjernerne ned på mig – landede jeg i mig selv. Det hele gled sammen, skete samtidig – og der var engle omkring mig.

Den ene engel var BB-terapeuten, der havde modet og vedholdenheden til at løsne mig helt op indvendig fra. Alle de knugede dele af mig, der fuldstændig havde låst mit bækken og lænd, mit hofteled, afskåret mine ben fra kroppen og låst nakke og skulder. Låst mit køn. Gjort min krop tung og træt at danse med.

Han gik ind i dem – blidt og hårdt. Musklerne i bækkenbunden, inde i bækkenet og udenpå. Alle sammen. Han holdt om mine fødder, specielt venstre, som altid har været låst. Han borede fingrene helt ind til (det føltes som ’gennem’) knoglerne i min venstre hånd, som altid har været den, der kom til skade. Og lånte mig en hånd at holde i. Højre hofte næsten vred han ud af sin låsthed, og den ellers låste venstre skulder slap samtidig. – Og han vækkede min hud med lette strøg, drillende, prikkende, aende, anerkendende. Og holdt om de ellers meget oversete dele af mig. Sensuelt - det var bare SÅ i orden at blive vækket på den meget nænsomme måde. Han knugede på et tidspunkt hele mig i et hjertevarmt kram. Og der var tid – vi skulle ikke nå noget. Jeg skulle ikke præstere noget. Ingen panik. Jeg kunne bare lade det ske.

Grænseoverskridende?
Ja, det var det. Alle min krops indre grænser (overbevisningerne, hæmningerne...) blev overskredet. Sammen kom vi om bag ved dem, og kroppen kunne mærke, at intet af det var nødvendigt mere.

Ingen andre grænser blev overskredet. Hele tiden spurgte BB-terapeuten meget respektfuldt, om det var i orden. Og det var det! Rart at blive spurgt egentlig, men det havde faktisk ikke været nødvendigt. Han fortalte jo også hele tiden, hvorfor han gjorde som han gjorde – og det kunne kroppen sagtens forstå. Den sugede bare til sig – jeg sugede mig til mig.

På et tidspunkt var det som at ligge inde i en puppe, som begyndte at krakelere – jeg kunne mærke en forsigtig bevægelse af alle dele inde i mig. Mit indre gjorde sig klar til noget nyt, sådan føltes det. Stille begyndte hele stivheden at gå i opløsning, jeg følte mig flydende – svævende. Spændingerne slap, de gamle smerter kiggede lige forbi, lod mig mærke dem, inden de ligesom bare listede af med et stille farvel. – Og tak! Jeg blev klar over, at det ikke var nødvendigt at vide, hvad spændingerne havde gjort for mig – jeg havde bare ikke brug for dem mere.

Så kunne jeg tage plads i min nye, meget blødere krop. En serie spasmer i benene og en kriblen og krablen indvendig, nogle rysteture, energien steg stille op fra fødderne og bredte sig i kroppen – så kom stjernestøvet, som jeg for mit indre blik så drysse ned over mig, mens jeg kunne mærke fornemmelsen af mange hænder på mig.

Så var der fred – jeg var landet, himlen var landet.
Alt føltes rigtigt. BB-terapeuten lykønskede mig med, at jeg nu også havde fået min kvindelighed. Og jeg var GLAD! For resten var mine ben blevet lige lange. Jeg havde fået min krop tilbage – mig selv og min plads på jorden. Bare i et helt nyt lys.

Og det skal jeg da ellers love for: da jeg kørte ned ad Mørkhøjvej på vej hjem fra Søborg til Valby, måtte jeg flere gange via vejskiltene forvisse mig om, at jeg stadig befandt mig på den ellers velkendte hjemrute. Alt var nemlig som forvandlet. Husene så anderledes ud end sædvanlig, vejens forløb forekom også forandret – lyset, alt forekom nyt og friskt. En pragtfuld tur i medvind og solskin – og fuglene kvidrede.

Og næste morgen dansede jeg mig gennem morgenarbejdet med madpakker, opvask, sengeredning osv. – mine fødder ville danse, mine ben ville danse. Min krop holdt da fest, og jeg iførte jeg mig mit mest feminine tøj, da jeg skulle på arbejde. Jeg har ikke meget af den slags, men det skal jeg da have meget mere af. Jeg nød det! Jeg nyder da livet igen!  Og jeg beder til, at jeg vil være i stand til at give mine klienter oplevelser så stor-slået som den, jeg fik.

Hele behandlingen hos BB-terapeuten tog små to timer. Nogle af de bedst investerede minutter i mit liv. De penge var SANDELIG GIVET GODT UD. Tak for Bevidsthedsberøring!

| Svar

Nyeste kommentarer

13.06 | 06:12

hej Kirsten
jeg har prøvet BB hos lisa Sofia.Lisa har ikke tid pt.jeg har brug for BB i kbh fremover kunne du tilbyde en prøve behandling og har du tid tirsdag

10.07 | 18:00

Hej jeg har ondt i min venstre skulder og har haft det i ca 4 år, har prøvet fysio- og kiopraktor, og træning, men uden held. Er blevet anbefalet at prøve her.

14.03 | 17:05

Måske du vil slette mig igen, da jeg skrev min adresse og mobil nummer
Mange hilsener fra
Susan Bjørn Månsson

19.02 | 18:57

Hej
Jeg har prøvet virkelig mange ting, men har stadig spændinger. Har læst om denne metode og er nysgerrig. Har du tider på onsdag? Mvh Trinr