Og hvem er jeg så egentlig?

Mit navn er Kirsten Frøslev Larsen

Jeg blev født i 1954 på Kvindernes Internationale Kampdag.
Voksede op på en lille gård på Midtsjælland, hvor jeg lærte at sætte pris på naturens storhed og fred. Når jeg i mit voksenliv har brug for en pause fra storbyens og verdens larm, foretager jeg ofte en indre rejse tilbage til barndommens land og nyder erindringen om solens varme, duften fra græs og blomster, nyslået hø og lyden af humlebier, lærkesang og al den tryghed og varme, der var til mig dengang.

Oprindelig kontoruddannet.
Senere uddannet rosenterapeut og bevidsthedsberøringsterapeut. 
I gang med at lære lydhealing.

Arbejder dels i min klinik hjemme i et meget roligt, næsten landligt hjørne af Valby, og dels i et ministerium inde midt i København. 
IT-brugersupport, layout og klargøring til tryk af ministeriets udgivelser og andet kreativt er mit hovedområde der - og så giver jeg selvfølgelig også en hjælpende hånd, hvis en kollega har ondt i hovedet, spændte skuldre osv.

Jeg er glad for musik - ikke mindst musik, som afspejler rødderne i forskellige folkeslag. Især de nordiske og keltiske toner taler til mig. Men i høj grad også den spirituelle musik, overtonesang er jeg vild med. Og så er det så hyggeligt at synge sangene i Højskolesangbogen.

Yndede rejsemål udover Danmark på fx cykel eller til fods er Norden og bjergrige egne i Sydeuropa (Alperne, Pyrenæerne). Åbne vidder, højt til loftet og ligesom ovenpå verden. Uhmm.

Lars 09.07.2015 13:41

Hej Kirsten. Føler du gør noget godt i min krop, det er som den bliver lidt renere, lettere og mere fri, for hver gang . tak for det 😊
Kh. Lars

Kirsten 09.07.2015 16:25

Tak for din tilbagemelding, Lars. Det glæder mig hver eneste gang, jeg kan være med til at gøre en god forskel

Lena Jørgensen 17.02.2011 10:30

Kæreste Kirsten en side smuk, varm, energigivende og lysende som dig selv
Kærligst Lena

| Svar

Nyeste kommentarer

13.06 | 06:12

hej Kirsten
jeg har prøvet BB hos lisa Sofia.Lisa har ikke tid pt.jeg har brug for BB i kbh fremover kunne du tilbyde en prøve behandling og har du tid tirsdag

10.07 | 18:00

Hej jeg har ondt i min venstre skulder og har haft det i ca 4 år, har prøvet fysio- og kiopraktor, og træning, men uden held. Er blevet anbefalet at prøve her.

14.03 | 17:05

Måske du vil slette mig igen, da jeg skrev min adresse og mobil nummer
Mange hilsener fra
Susan Bjørn Månsson

19.02 | 18:57

Hej
Jeg har prøvet virkelig mange ting, men har stadig spændinger. Har læst om denne metode og er nysgerrig. Har du tider på onsdag? Mvh Trinr