Færøerne maj 2011

Nogle af mine indtryk fra besøget på Færøerne maj 2011

Det gjorde et dybt indtryk på mig, at på Færøerne lever flere verdener i respekt side om side. Som på billedet fra Tórshavn, hvor Huldrefolket i klippen lever klods op af byens domkirke. Da der skulle anlægges en ny asfalteret vej gennem byen, lod klippen sig ikke fjerne, og vejen måtte vige udenom. Det er stærke kræfter, man møder og mærker overalt på Færøerne.

Også i befolkningen, som jeg overalt har mødt som utroligt gæstfri og venlige.

Færøernes fantastiske natur MÅ ses, høres, mærkes. Så storslået, smuk og stille. Så dragende, betagende og skræmmende.

Jeg har været så priviligeret at få mulighed for at lave en serie prøvebehandlinger deroppe, og et fællestræk hos alle var, at de er seje mennesker. De har lært at klare sig selv. De kan tage sig sammen. De kan stå fast og være stærke. De stærke naturkræfter og det lille ø-samfunds stærke "stammekultur" med dybe nordiske rødder afspejles i krop og sjæl. Og de har en blødhed og finhed inde bagved det seje, som længes efter at blive mødt og få lov at blomstre i sit eget fulde flor.

Lidt ligesom det friske blå vand mellem klipperne.

| Svar

Nyeste kommentarer

13.06 | 06:12

hej Kirsten
jeg har prøvet BB hos lisa Sofia.Lisa har ikke tid pt.jeg har brug for BB i kbh fremover kunne du tilbyde en prøve behandling og har du tid tirsdag

10.07 | 18:00

Hej jeg har ondt i min venstre skulder og har haft det i ca 4 år, har prøvet fysio- og kiopraktor, og træning, men uden held. Er blevet anbefalet at prøve her.

14.03 | 17:05

Måske du vil slette mig igen, da jeg skrev min adresse og mobil nummer
Mange hilsener fra
Susan Bjørn Månsson

19.02 | 18:57

Hej
Jeg har prøvet virkelig mange ting, men har stadig spændinger. Har læst om denne metode og er nysgerrig. Har du tider på onsdag? Mvh Trinr