Tilbagemeldinger fra lydhealinger

Stella er blevet sunget på

Her skriver Stella om sit første besøg hos mig: 
http://engle-gaarden.blogspot.com/2011/10/jeg-er-blevet-sunget-pa.html


2 uger efter hendes andet besøg (knap 3 måneder efter første gang) skriver Stella dette:

Så blev det endelig tid, hvor jeg igen skulle prøve Kirstens skønne lydhealing.
Hvis jeg kunne bestemme noget, ville jeg meget gerne have gjort noget ved mit hormonsystem og blødningsforstyrrelser, på den anden side, er jeg helt sikker på, at sådan noget energi går lige der hen, hvor der er mest brug for det. Deri havde jeg helt ret.

Under sessionen (som var fantastisk blid og behagelig, ikke mindst de fantastiske toner fra syngeskålene, som giver en fornemmelse af at flyde gennem rum og tid, båret på vand) havde jeg en fornemmelse af, at blive pillet fra hinanden og samlet igen. Jeg har nylig været uheldig at falde med en stol og ramme direkte på halebenet, hvilket har givet mange spændinger og problemer med bækken, ryg og især nakke. Ned gennem rygsøjlen følte jeg ”noget” sætte mig på plads, stykke for stykke, ligeledes blev min nakke grundigt manipuleret. Efter behandlingen var jeg meget træt og næste dag, var jeg øm de beskrevne steder. Desværre holdt virkningen kun nogle dage. Jeg er sikker på, at i et tilfælde som mit, skulle der være arbejdet med problemerne hver femte dag ca. tre gange. Sådan har jeg en fornemmelse af det skulle have været.

Med hensyn til mine blødningsforstyrrelser, skete der INTET!!!! Troede jeg, for efter en tid med endnu kraftigere blødning, stoppede blødningen for første gang i MEGET lang tid. Er dog startet igen, men GÆT ENGANG, i noget der umiddelbart ligner normal cyklus og normal styrke. Meget spændende.

Absolut ikke sidste gang at jeg er blevet lydhealet.
Tak Kirsten, fordi du anvender dine evner og gaver til glæde og gavn for os som trænger.

Tina - følelsesmæssige spændinger

Første gang
Før session:
Jeg havde ingen forventninger, da jeg ikke helt vidste, hvad det var jeg gik ind til. I starten af sessionen følte ingenting, men bemærkede dog at jeg holdt mit vejr…
Under sessionen: Som du arbejdede tættere på og fandt mit sårbare område ved brystbenet, mærkede/så jeg denne kløft, som en pilespids stukket ind/ned i brystbenet. Første lange tid oplevede jeg det som smerte, men mærkede som sessionen gik, at "hullet" blev fyldt op af lyden/energien. Der blev "lagt et mere beskyttende låg på", og derefter fik jeg fat i et helt nyt følelsesregister, som jeg ikke før har mærket med den kraft, i forhold til når jeg har ligget på briksen. Det var irritation, ligegladhed, følelseskulde…
Efter sessionen: Resten af dagen var jeg i underligt humør.. irritiret og vred. Måske det handler om at passe på mig sig og sige fra. Alt i alt, meget spændende og overrasket over, hvad sessionen medførte. Positivt overrasket, og ser frem til mandag, hvor vi ses til ny session : )

Anden gang:
I mandags på briksen mærkede jeg ikke det store, andet en smule ked af det-hed i starten af sessionen.. mit lave selvværd.
Efter sessionen fik jeg følelsen af livsglæden og det positive i mig. Meget skønt. Hele dagen i går og i dag har jeg haft hovedpine og spændinger, men om det hænger sammen med sessionen fra i mandags ved jeg ikke. Det har naturligvis gjort mig lidt træt. MEN humøret har været positivt og jeg har været utrolig glad, taknemmelig, og det føles skønt.
Håber vi kan finde en ny dato, hvis du stadig har brug for prøvekanin : )

Tredje gang:
Jeg mærkede denne gang lydenergien meget mere kraftig i kroppen. Det var en fed oplevelse. Jeg følte mig stadig sårbar ved solarplexus og sternum (korsbenet), men det er mere beskyttet nu. Har fået et mere beskyttende filter på, hvilket er godt. Jeg fik nogle billeder på følelser der handler om at rejse, farver, dyr.. måske noget kreativt? :0) Spændende og interessant.

Fjerde gang:
Denne gang kom Tine (som længe har følt sig 'ikke god nok', bange for at blive afvist, usikker på fremtiden, uden fast grund under fødderne) selvsikkert ind i klinikken og annoncerede med begge ben solidt plantet på gulvet, at nu ville hun starte op som selvstændig - og hendes øjne lyste på en helt ny måde.
Det 'gamle' område ved solar plexus kaldte under sessionen på min opmærksomhed, og jeg gav lyd på området og fornemmede, at Tine nu skulle involveres. Jeg bad hende selv sætte den lyd på, som hun kunne mærke i det område. Det gjorde hun, men efter kort tid snørede halsen sig ligesom sammen på hende. Jeg bad hende da synge en lyd, hun kun mærke i halsen - hele tiden gik jeg med hende.
Først var lyden i halsen grådkvalt, forsigtig, så kom der et højlydt vræl og efter nogle minutter et skrig så helt utroligt stærkt og kraftfuldt. Åbningen kom, da jeg sagde, at jeg fornemmede, at det måske var noget med relationen til hendes far. Meget, der var holdt tilbage i mange år.
En lille uge herefter skriver Tine:
sikke en oplevelse sidst. Det fik en helt anden styrkende effekt ved selv at sætte lyd på. Jeg mærkede meget summen i fødderne når du var der.. mærkede sammensnørren i halsen.. måske det handler om min far som du nævnte. Følte mere balance mellem yderpunkterne og mere beskyttet. jeg har ikke fået øvet mig i at sætte lyd på alene herhjemme, men det kan jeg nå endnu.. :0)

Grethe - bihulebetændelse og hoste

Grethe kom til mig med ønske om at få hjælp til at komme af med langvarig bihulebetændelse. Under healingen fornemmede jeg måske en sammenhæng til solar plexus-området - ihvertfald var det tydeligt for mig, at noget 'gemte sig' der.

Grethe skriver efter healingen:
Gennem en bekendt hørte jeg om lydhealing og besluttede mig til at prøve en sådan og bestilte tid.
Jeg blev anbragt på en behagelig briks og følte mig meget afslappet. Det var en ejendommelig fornemmelse, at der skete noget i min krop. Det første var, at min mave trak sig ind og ligesom faldt til ro. Der skete også noget i min hals. Mit stemmebånd blev frit for slim, noget jeg ellers har været plaget af. Jeg har det sidste halve år lidt af bihulebetændelse og hoste, hvilket også er blevet påvirket i en god retning, idet jeg efterfølgende føler, at det er i aftagende.
Så alt i alt var lydhealingen en god oplevelse.

Tim - ører og knæ

Tim kom til mig med øresmerter og et knæ, som smertede ved løb (faktisk kunne blot tanken om løb fremkalde den smerte).
Umiddelbart efter healingen sagde Tim, at 'nogen måske ville opfatte dette som grænseoverskridende'. Desuden, at da jeg sang ved højre øre, føltes det som at noget blev trukket ud af øret. Og da jeg sang ved hans fødder, var det som om der var sat støvsuger på, og at der blev trukket energi hele vejen ned til fødderne.

Tim skriver nogle dage efter:
Så er der lige en tilbagemelding på din behandling.
Behandling mandag: Mine knæ blev hurtigt ømme - ikke smerte - men bare godt trætte, dog i ca 10-15 min gjorde de begge godt ondt et par timer efter jeg kom hjem. Mit hoved var halv-tungt og træt i det - ikke voldsomt, men så der gik halv flad følelse i det, havde ca 10 min med halv kraftig hovedpine koncenteret over højre øje.
Tirsdag var mine knæ stadig godt ømme og trætte, da jeg stod op, så jeg kunne mærke det arbejdsdagen igennem. Det stoppede ved middagstid, og siden har der ikke været nogen problemer med dem.
Onsdag ikke noget at mærke før min træning. Meget fysisk hårdt hvor vi løb og sprang på trapper. Der begyndte mine ører inden i at føles som slapt trommeskind, der ikke var spændt op, aldrig prøvet det før.
Men det gode er mine knæ ikke har skabt sig over træningen, det havde jeg forventet.
Har ikke haft humørsvingninger eller noget der.
Mine ører har ikke gjort ondt som såden. Har kunnet mærke dem, men - jo - de er blevet bedre. 
 

Inga: Lyd er en undervurderet kraft

Min første lydhealing hos Kirsten Frøslev Larsen                        Neble 16.jan. 2012

Lyd er en undervurderet kraft. Dette kan meget hurtigt blive min konklusion på denne oplevelse!
Jeg ligger helt stille på ryggen på Kirstens briks, dækket godt af lune tæpper. Så begynder lyden, den flyder rundt om mig og danner en beskyttende ring. Inde i denne ring bryder det løs. Lyden kommer ind alle vegne og jeg opgiver hurtigt at følge med. Det er umuligt. Lyden har sine egne veje, og er i stand til at komme igennem hvor som helst. Helt ind på celleplan når den. Sådan føles det.
Herinde flyder den rundt og healer og skaber balance, imens jeg falder hen og flyder med på de forskellige bølger af lyd. Fin lyd…kraftig lyd… klar lyd…mørk lyd…. Og dyb lyd. Alle former for lyd.
Jeg var træt og meget brugt, da jeg kom, men i dette lydunivers føles jeg igen rund og hel. Lyden runger i mit øre og flyder gennem celle efter celle i min krop. Nu hvor jeg sidder og skriver dette ned, sådan cirka en uge efter oplevelsen kan jeg godt kalde fornemmelsen frem igen, så jeg spekulerer lige lidt over hvor længe lyden egentligt har bevæget sig rundt i mit system.
I løbet af ugen har jeg gået fra at være i fin balance, til at have mine gamle skavanker tilbage for en kort ”fornøjelse”, til at være i balance igen med masser af energi. Det kan være svært at sige, hvad der er hvad, men jeg er sikker på, at lyden har sin del af ”skylden”.
Min søn fortalte mig forleden, at han var nødt til at forlade en fest, fordi lydniveauet var alt for højt. Det føltes, sagde han, som om det gjorde ondt i hver eneste celle. Og så er jeg tilbage med min konklusion på denne oplevelse. Lyd er en undervurderet kraft! Og Lydhealing kan bestemt anbefales!

Inga Witzke

| Svar

Nyeste kommentarer

13.06 | 06:12

hej Kirsten
jeg har prøvet BB hos lisa Sofia.Lisa har ikke tid pt.jeg har brug for BB i kbh fremover kunne du tilbyde en prøve behandling og har du tid tirsdag

10.07 | 18:00

Hej jeg har ondt i min venstre skulder og har haft det i ca 4 år, har prøvet fysio- og kiopraktor, og træning, men uden held. Er blevet anbefalet at prøve her.

14.03 | 17:05

Måske du vil slette mig igen, da jeg skrev min adresse og mobil nummer
Mange hilsener fra
Susan Bjørn Månsson

19.02 | 18:57

Hej
Jeg har prøvet virkelig mange ting, men har stadig spændinger. Har læst om denne metode og er nysgerrig. Har du tider på onsdag? Mvh Trinr